Lacey Chabert: biografia, alçada, pes, edat, mesures

Actriu Lacey Chabert va néixer Lacey Nicole Chabert el 30 de setembre de 1982 a Purvis, Mississipí, filla de Julie i Tony Chabert. És d'ascendència cajun (francesa), italiana, anglesa i escocesa. Va guanyar primer protagonisme com a actriu infantil a la televisió pel seu paper de Claudia Salinger al drama televisiu Party of Five (1994-2000). Lacey va començar en actuacions de teatre i música a la seva ciutat natal a Mississipí i als voltants des de ben jove, i va ser finalista a Star Search (1983) el 1991. Es va traslladar al sud de Califòrnia el 1994 i el 2013 es va casar amb David Nehdar. Ella i David van tenir el seu primer fill l'1 de setembre de 2016.

Lacey Chabert

Dades personals de Lacey Chabert:

Data de naixement: 30 de setembre de 1982

Lloc de naixement: Purvis, Mississippi, EUA

Nom de naixement: Lacey Nicole Chabert

Pseudònim: Esmeralda Belle Jane, Lay Lay, Dynamite Termite

Signe del zodíac: Balança

Ocupació: actriu, actriu de veu, cantant

Nacionalitat: americana

Raça/Ètnia: cajun (francès), italià, anglès, escocès

Religió: cristiana

Color de cabell: castany fosc

Color d'ulls: avellana

Estadístiques corporals de Lacey Chabert:

Pes en lliures: 115 lliures

Pes en quilograms: 52 kg

Alçada en peus: 5′ 3″

Alçada en metres: 1,6 m

Mides corporals: 37-24-35 polzades (94-61-89 cm)

Mida del pit: 37 polzades (94 cm)

Mida de la cintura: 24 polzades (61 cm)

Mida dels malucs: 35 polzades (89 cm)

Talla del sostenidor/talla de la copa: 34C

Peus/talla de sabates: 6 (EUA)

Talla del vestit: 2 (EUA)

Detalls de la família Lacey Chabert:

Pare: Tony Chabert

Mare: Julie Chabert

Cònjuge: David Nehdar (m. 2013)

Fills: Julia Mimi Bella Nehdar (filla)

Germans: Chrissy Chabert, Wendy Chabert, T.J. Chabert

Educació de Lacey Chabert:

No disponible

Filmografia de Lacey Chabert:

In My Sleep (2009)

Fantasmes de les núvies del passat (2009)

Sherman's Way (2008)

Nadal negre (2006)

Fatwa (2006)

Dirty Deeds (2005)

Nois agradables (2005)

Els conductors del plaer (2005)

Shadow of Fear (2004)

Mean Girls (2004)

Rugrats Go Wild (2003) (veu)

Guarderia del pare (2003)

La dona del canalla (2002)

Llegenda de la ciutat natal (2002)

La pel·lícula Wild Thornberrys (2002)

Not Another Teen Movie (2001)

Tarta (2001)

Perdut a l'espai (1998)

Babes in Toyland (1997) (veu)

Anastasia (1997) (veu cantant)

Fets de Lacey Chabert:

*Ella era Miss Jr. Mississippi.

* Va ser nomenada número 56 a la llista Hot 100 de la revista Maxim de 2005.

*La seva filla Julia porta el nom almenys en part de la seva mare.

* Segueix-la Twitter i Instagram.